SAJTÓKÖZLEMÉNY 2015 | 04 | 03.

2015.02.07-én Lezárult a „gyakornoki program a Határtalanul Iroda kft-nél”

A Határtalanul Iroda Kft. TÁMOP 2.3.4.A-13/1-2013-0378 azonosító számú „Gyakornoki program a Határtalanul Iroda Kft-nél” című projektje két új munkahelyet teremtett a cégnél. A projekt 3,66 millió Ft-os európai uniós támogatással a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

2015.02.07-én lezárult a „Gyakornoki program a Határtalanul Iroda Kft.-nél” elnevezésű TÁMOP 2.3.4.A-13/1-2013-0378 azonosító számú pályázat. A 2014.04.07-én megkezdett pályázat az Új Széchenyi Terv keretében az Európai Szociális Alap támogatásával jött létre. A program elsődleges célja a közvetlen munkahelyteremtés elősegítésén túl az iskolai rendszerű képzésben szerzett első szakképesítés hasznosulásának elősegítése, a pályakezdők korai munkahelyi tapasztalatokhoz segítése, ezzel a későbbi foglalkoztathatóságuk növelése.

A fejlesztés eredményeként a Határtalanul Iroda Kft. két új munkahelyet hozott létre balatonfüredi telephelyén. A két új munkahely személyi, mentorálási és technikai hátterét a 3,66 millió Ft-os európai uniós támogatás segítségével valósulhatott meg.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat 1 db munkahelyet tudott megőrizni és további 2 munkahelyet teremtett.

A projekt megvalósulásának ideje: 2014.04-07.-2015.02.07.

További információ kérhető:

Langer Kinga, sajtóreferens