Határoknélkül
EU projektek

EU projektek

Gyakornoki program a Határtalanul Iroda Kft-nél, VEKOP 8.3.2-18-2018-00098

Kedvezményezett: Határtalanul Iroda Kft.

Szerződött támogatás összege:  4 779 274 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 79,99%

Projekt tartalmának rövid bemutatása: 2 rendezvényszervező gyakornok alkalmazása, betanítása, irodai eszközök vásárlása

Projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.10.31.

Projektbemutatás: A gyakornoki program célja egyrészt a felvett munkakezdők segítése és munkaerőpiaci integrálása, másrészt a cégünk a gyakornokok továbbfoglalkoztatását tervezi a kötelező fenntartási időszak végén túl is. 2 gyakornokot tervezünk felvenni rendezvényszervező munkakörben, feladataik többet között: rendezvények előkészítése, árajánlatok összeállítása, kapcsolattartás ügyfelekkel, rendezvények lebonyolításában, pénzügyi elszámolásában való részvétel. A programot 2020. október 6-án kezdtük meg. Első lépésként a munkafeltételek biztosítása szükséges illetve a beszerzések lebonyolítása. A projekt időtartama 12,5 hó foglalkoztatás, 6,25 hó továbbfoglalkoztatás.

 

Gyakornoki program a Határtalanul Iroda Kft-nél – GINOP 5.2.4-16-2016-01357 sz. projekt

Kedvezményezett: Határtalanul Iroda Kft.

Támogatás összege: 3.894.537 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tartalma: 2 fő gyakornok foglalkoztatása rendezvényszervezői pozícióban, vállalati gyakornoki kapcsolattartó közreműködésével, bérköltség és járulék elszámolás, általános adminisztratív költségek elszámolása

Projekt befejezése: 2019.03.20.

 

 

—————————————————————–

ECO-SCHOOL – oktatási hálózat az öko-tudatos, fenntartható életért

ECO-SCHOOL – oktatási hálózat az öko-tudatos, fenntartható életért!!

A programot megvalósító szervezetek:

Ecocenter Alapítvány (HU) – vezető kedvezményezett

Than Fivérek Értelmiségi Kör (SRB) – partner

Projekt kódja: HUSRB/1602/32/0213

    

A projekt összefoglalása                                                     

A program során magyar és a szerb partner közösen létrehoznak egy fenntarthatósági tanagyagot 7., 8. osztályos tanulók számra.

  

 

A Határok Nélkül Iroda mind partnerként, mind koordinátorként hazai és nemzetközi projekteket valósít meg. Közreműködik a Leonardo da Vinci program keretein belül magas színvonalú, az új EU-s országok gazdasági felzárkóztatását is elősegítő tananyagok kidolgozásában, illetve Irodánk a tananyag összeállításán túl aktívan részt vállal a tananyagokhoz kapcsolódóan igényfelmérésben és a képzések szélesebb körben való megismertetésében. 2008 óta az ÚMFT majd az ÚSZT több konstrukcióján belül pályázunk és bonyolítunk le projekteket (KMOP, GOP, KEOP, TÁMOP).

A cikket 6000 partnerünknek küldtük ki hírlevelünkben. Kérjük figyelje levelezési fiókját!

Ez a cikk az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A cikk tartalmáért teljes mértékben az Ecocenter Alapítvány vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.

 

Néhány referencia:

4 LÉPÉS A FOGALALKOZTATÁSÉRT

Projektazonosító

2016-1-TR01-KA202-034600

A 4 STEP projekt 2016-ban kezdődött Törökország, Spanyolország, Egyesült Királyság és Magyarország részvételével. A projekt elemzéseket készít EU-s szinten a szakképzésekről, és a megszerezhető szakképestésekről. A Konzorcium a foglalkoztatáspolitikát 4 fő témakör révén elemzi:

  1. lépés – A szakképzés és a foglalkoztatás közötti kapcsolat elemzése
  2. lépés – Az üzleti start-up folyamatok és a személyes hálózatépítés
  3. lépés – Üzleti szervezeti és orientációs folyamatok
  4. lépés – Foglalkoztatási politikák

A project weboldala:

http://www.4stepforemployment.com

Sajtóközlemény    Sajtóközlemény 2015 | 04 | 03.

2015.02.07-én Lezárult a „gyakornoki program a Határtalanul Iroda Kft-nél”

A Határtalanul Iroda Kft. TÁMOP 2.3.4.A-13/1-2013-0378 azonosító számú „Gyakornoki program a Határtalanul Iroda Kft-nél” című projektje két új munkahelyet teremtett a cégnél. A projekt 3,66 millió Ft-os európai uniós támogatással a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.  A program elsődleges célja a közvetlen munkahelyteremtés elősegítésén túl az iskolai rendszerű képzésben szerzett első szakképesítés hasznosulásának elősegítése, a pályakezdők korai munkahelyi tapasztalatokhoz segítése, ezzel a későbbi foglalkoztathatóságuk növelése. A fejlesztés eredményeként a Határtalanul Iroda Kft. két új munkahelyet hozott létre balatonfüredi telephelyén.

A projekt megvalósulásának ideje: 2014.04-07.-2015.02.07

Nemzetközi versenyképesség növelése

Európai Uniós finanszírozású GOP-3.3.3-12-2012 pályázati konstrukción belül 2013 júniusa és 2014 májusa között összehangolt projektet valósított meg a Nemzetközi piaci megjelenésének megerősítése érdekében. A válságra való tekintettel cég vezetősége a külföldi piac felé nyitás mellett döntött, és rövid időszakra hazánkba látogató külföldi csoportok számára szervezett szórakoztató programsorozat szervezésével szeretnének új ügyfelekre szert tenni. All inclusive csomagjaik kialakítása során a frappáns, kreatív elemek és racionális árképzéssel szeretnék ügyfélkörüket kialakítani. Precíz, mindenre kiterjedő tervezési folyamat, előzetes alapos piacfelmérés, jól pozícionált marketing tevékenység és az Iroda munkatársainak több éves tapasztalata garantálja az új területen való érvényesülést.

Komplex csomagjainkból ízelítőt ITT talál.

 uszt_logo_rgb

Munkahelyi képzés a Határtalanul iroda kft-nél

A Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében TÁMOP-2.1.3.A-12/2-2012-0368-az azonosítószámmal rendelkező projekt megvalósítása során a Határtalanul Iroda Kft. dolgozói munkahelyi képzésben vettek részt 2013.szeptember 1 és 2014. április 18 között. A projekt keretében Informatikai és Német nyelvi képzés valósul melyet az ADU Oktatási Központ valósította meg a munkavállalók részére, valamint belső képzés is volt, ahol a Kiállítás marketing területen, gyakorlatorientált feladatokon keresztül sajátították el a szervezési és kivitelezési folyamatokat. Az elért eredményekről a projekt közvetett haszonélvezői, a Határtalanul Iroda jelenlegi és jövőbeni partnerei is meggyőződhetnek.

A projekt az európai unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

           

Insight ProjektProject 2011-2013 évben

Az “Új Munkavállalói Képességek Megszerzésére és Foglalkoztatottsági Alkalmasság Növelésére Irányuló Egyéni Képzés”-INSIGHT projekt megvalósítása az Európai Unió által finanszírozott, Egész Életen Át Tartó Tanulás Program keretében történik.

A projekt fő célja a gazdasági világválság következtében a leghátrányosabb helyzetbe került munkanélküli csoportok igényeire szabott integrált támogatás nyújtása. A projekt olyan innovatív egységes oktatási eszközt fejleszt ki, melynek célja a motiváció és az öntudatosság növelése, a munkaerőpiacon elvárt új képességek megszerzésére irányuló ösztönzés megteremtése, a munkavállalói kompetenciák javítása, hogy elősegítse a munkanélküliek sikeres újra beilleszkedését a munka világába.
A projekt konzorciumában hét szervezet vesz részt hét európai országból – Nagy-Britannia, Bulgária, Izland, Franciaország, Litvánia, Magyarország és Portugália. A partnerség nemzetközi egyetemeket, kutatási központokat, képzési és tanácsadó szervezeteket foglal magába.

A megvalósult tevékenységekről bővebb  információ: INSIGHT Projekt

A INSIGHT projekt hivatalos oldala:  http://www.insight-training.eu/

Partnerek:

Kép1 VIKO logo ISEP logoIeaba loo ECQ logo  mss logo 

  Project 2009-2011 évben- „Matching skills with vacancies for the organisation of sustainable VET” Partner országok: CZ, BG, UK, F, HU

Hypos projektHUN-HYPOS 2008-2010 – “Magyarországi e-learning képzés hibrid  rendszerek technológiájának tervezésére és működtetésére” Partner országok: A, GR, HU.

 

ILEAP 2005-2007 évben – Mezőgazdasági termékek és melléktermékek energetikai hasznosítására irányuló interaktív, internetes alapú képzés. Partner országok: HU,GR,RO, A.

BILLARD 2004-2007 évben – Vegyes és integrált élethosszig tartó tanulás a Régiófejlesztés szereplői számára. Partner országok: A, HU, RO, UK, SLO,  CZ, D.

 www.bluewaters.at/by-service,9,en.html

Fenntarthatósági projekt:

www.ecocenter.hu