3000 Fős Családi Sportnap Győrújbaráton
3000 Fős Családi Sportnap Győrújbaráton

3000 Fős Családi Sportnap Győrújbaráton

3000 Fős Családi Sportnap Győrújbaráton.

 

  1. szeptember 3.-án 3000 fős családi sport napot szerveztünk Győrújbaráton egy győri alumíniumöntöde dolgozói számára. A vendégek szórakozását sportbajnokságok és olyan ügyességi játékok biztosították, mint légvárák, euro-bungee óriástrambulin, zorb, lézerharc, rodeó bika, falmászás, petanque, szkander, lufi fújó verseny,élő-csócsó, kötélhúzás, és beer-pong. A legaktívabb és legügyesebb résztvevőket ajándékokkal, serlegekkel, oklevelekkel jutalmaztuk.

A gyerekeknek is készültünk külön programokkal. A nap folyamán arcfestők, henna- és csillámtetoválók, hajfonók álltak kicsik és nagyon rendelkezésére. Nagy sikert arattak a Star Wars fotózás, a pónicikli és a kézművel foglalkozások is.

A színpadon egész nap váltották egymást a fellépők.  Szandi és Veres Mónika „Nika” műsorán kívül a vendégek karate bemutatót amerikai foci bemutatót, zumba partit is láthattak. Az estét, az azóta az X-faktorban is szereplő Dynamite Dudes zenekar élő koncertje zárta.Mazsorettesek nyitották a rendezvényt. Röplabda bajnokság img_8617 img_8860