Három napos csapatépítő kikapcsolódás a Bánki tónál
Három napos csapatépítő kikapcsolódás a Bánki tónál

Három napos csapatépítő kikapcsolódás a Bánki tónál

Céges rendezvényszervezés területén kiemelkedő három napos kikapcsolódást szervezett Irodánk 30 főre a Bánki-tó környékére.  A program bővelkedett izgalmas és egyéni program-elemekben. Szabadulós játék, különtermes mozi élmény mellett a csapat részt vett boresten, egyperces versenyeken az esti szórakozást pedig „stand up”-os humorista biztosította. Az aktív kikapcsolódás mellett pihenésre is volt lehetőségük a résztvevőknek így nemcsak különleges élményekben volt része a társaságnak, hanem nyár révén ki is tudták pihenni magukat.
A rendezvények során a Határtalanul Iroda Kft. nagy hangsúlyt fektet a programok összehangolására, lebonyolítására valamint résztvevők kényelmének teljes kiszolgálására.

A fent bemutatott rendezvény kiváló példa arra, hogy céges rendezvényszervezés Budapest mellett más településeken is kivitelezhető, színes, gazdag programmal, izgalmas játékokkal.

Amennyiben kedvet kapott nyári-nyár végi rendezvényhez keresse Irodánkat a megadott elérhetőségeken. Rendezvényszervezés mellett cégünk másik profilja a kiállításszervezés. Pontos információkért, árajánlatunkért forduljon bizalommal munkatársainkhoz.