Solymász- és Szellemi Kulturális Örökség Találkozó

2014. július 10.

Kiállításszervezés és Céges rendezvényszervezés Határok Nélkül  – még a forró nyári hónapokban is!

2014.július 05-06-án zajlott le a Szellemi és Kulturális Örökség Csoportok és a Magyar Solymász Egyesület találkozója Keszthelyen, ahol a rendezvényszervezés a Határtalanul Iroda feladata volt.

Szikrázó napsütés és vidám hangulat uralkodott a két nap során, melyet a gyönyörű madarak és az ország minden pontjáról érkező hagyományőrző egyesületek fantasztikus bemutatója tett igazán felejthetetlenné.

A keszthelyi Vadászati Múzeumban megtekinthető állandó kiállítások mellett a Magyar Solymász Egyesület bemutatóját és a Hagyományőrző egyesületek standjait is megnézhették az érdeklődők. A Határtalanul Iroda számára a céges rendezvényszervezés Budapest területén kívül, vidéki helyszíneken sem okoz gondot, mindig a lehető legmagasabb színvonalon biztosítja szolgáltatásait.

Irodánk nem csupán a rendezvények terén biztosít teljes körű szolgáltatásokat; különböző vállalati események, konferenciák és kiállításszervezés Budapest városában, vidéken vagy akár külföldön! – A Határtalanul Iroda minden körülmények között színvonalas szolgáltatást nyújt partnerei számára.

 

Facebook megosztás